Robben keert niet terug bij Groningen: 'Ik denk veel na over de huidige situatie'

Robben keert niet terug bij Groningen: 'Ik denk veel na over de huidige situatie'

18-01-2023 10:21 Laatste update: 10:22
24

Arjen Robben wordt dit seizoen niet de reddende engel van degradatiekandidaat FC Groningen. Dat laat het clubicoon doorschemeren in gesprek met het Dagblad van het Noorden.

FC Groningen is dramatisch begonnen aan 2023 en staat alleen op doelsaldo boven de degradatiestreep. Veel supporters zien Robben graag terugkeren om een rol te vervullen binnen de geplaagde club. "Dat beschouw ik als een compliment", reageert de 96-voudig international tegenover DvhN. "Ik leef ook enorm mee met de club. Maar de situatie is nog precies zo als op het moment dat ik stopte met voetballen."

Wedden

Meer odds

Robben zit elke thuiswedstrijd in De Euroborg. Als supporter. "Ik denk ook veel na over de huidige situatie, heb goed contact met de mensen binnen de club, maar dat is het dan ook", vertelt de aanvaller, die in 2021 zijn carrière voor de tweede keer afsloot. Het 'kriebelt af en toe' nog steeds, erkent Robben. "Dit is mijn club, waar ik me altijd voor in zal blijven zetten. Of dat ooit in een officiële functie zal zijn, weet ik echt nog niet."

FC Groningen versterkte zich dinsdagavond met twee spelers: Johan Hove en Aimar Sher. Het is de bedoeling dat ook Jens Petter Hauge (Eintracht Frankfurt, verhuurd aan KAA Gent) de overstap maakt naar de Trots van het Noorden.