'Naam Tuchel duikt opnieuw op in PL: Duitser staat open voor pikante move'

'Naam Tuchel duikt opnieuw op in PL: Duitser staat open voor pikante move'

18-01-2023 20:00 Laatste update: 20:32
4

Thomas Tuchel ziet het zitten om aan de slag te gaan bij Tottenham Hotspur als Antonio Conte de zak krijgt. De Duitser heeft een verleden bij Chelsea, maar ziet die rivaliteit niet als een struikelblok.

Dat verzekert Evening Standard woensdag. Bij Tottenham staat Conte onder druk wegens teleurstellende resultaten. Zaterdag werd er nog verloren van Arsenal in de North London Derby. 

Wedden

Meer odds

De Italiaan weigert zich uit te laten over zijn toekomst. Zijn contract loopt in de zomer af, maar er is nog wel een optie om die met twaalf maanden te verlengen. Tuchel zit zonder werk nadat hij in september vorig jaar door Chelsea werd ontslagen. Het Britse medium meldt dat hij er klaar voor is om terug te keren. Mocht het Tuchel niet lukken om bij Spurs aan de slag te gaan, staat hij ook open voor andere toonaangevende clubs.

De 49-jarige oefenmeester zou ook bezig zijn om Spaans te leren, wat suggereert dat hij ook geïnteresseerd zou zijn in een topbaan in La Liga. Tuchel won de Champions League in 2021 met Chelsea en is nog steeds populair bij The Blues