Guardiola bijzonder chagrijnig na Man City-comeback: Ik wil mijn fans terug

Guardiola bijzonder chagrijnig na Man City-comeback: "Ik wil mijn fans terug"

20-01-2023 09:38
46

Pep Guardiola is niet blij met de fans van Manchester City. De ploeg van de Spaanse manager maakte een sensationele comeback tegen Tottenham Hotspur, maar Guardiola miste 'ballen, passie en vuur' bij zowel zijn spelers als supporters.

City zette een 0-2 achterstand om in een 4-2 voorsprong tegen Spurs. Toch was Guardiola na afloop geen gelukkig man. "We misten de ballen, het passie, het vuur en de wil om vanaf de eerste minuut te winnen", was de Spanjaard duidelijk tegen Sky Sports. "Dat geldt ook voor de fans: ze waren stil in de eerste 45 minuten. Ik wil mijn fans terug."

Wedden

Meer odds

"Ik herkende mijn team niet ook niet", gaat een duidelijke Guardiola verder. "Ze hadden voorheen de passie en de wilskracht om te rennen. We zijn nog een stuk verwijderd van het team dat we in voorgaande jaren waren. Denk je dat we elke keer zo'n comeback kunnen volbrengen? Dat is niet mogelijk. We hebben geluk gehad tegen Tottenham. Als we prijzen willen winnen en alleen maar klagen, klagen en klagen, dan maken we geen enkele kans."

Toch was Guardiola ook nog even positief, toen het over Riyad Mahrez ging. De Alegrijn scoorde twee keer tegen Spurs. "Wat een speler... Voor het WK was hij op vakantie, maar het kwartje is gevallen."