'Volgende club overweegt bod uit te brengen op twijfelende Van Ewijk'

'Volgende club overweegt bod uit te brengen op twijfelende Van Ewijk'

22 januari - 17:55 Laatste update: 17:56
35

Niet Andries Noppert, maar Milan van Ewijk is de speler van sc Heerenveen die op dit moment het best in de markt ligt. Sporting Portugal overweegt een bod uit te brengen, meldt Voetbal International.

Deze week toonde Fulham belangstelling, maar de Premier League-club heeft te maken met stevige concurrentie. Sporting Portugal volgt de verrichtingen van Van Ewijk op de voet, weet VI. De negentienvoudig kampioen van Portugal zou de interesse in de laatste anderhalve week van de winterse transferperiode kunnen concretiseren.

Sporting heeft Van Ewijk op de korrel als potentiële opvolger van Pedro Porro. De Spaanse vleugelverdediger zou voor 40 miljoen euro naar Tottenham Hotspur kunnen. Bij Heerenveen is Van Ewijk al geruime tijd de grote uitblinker, samen met Noppert. Mocht het tot een transfer komen, dan komt hij in Lissabon één landgenoot tegen: Jeremiah St. Juste.

Van Ewijk sprak eerder deze week nog zijn twijfels uit over de mogelijke stap naar Fulham. "Het zou mooi zijn om me eerst ergens anders verder te ontwikkelen en dan vanuit daar misschien wel naar de Premier League of de Bundesliga te gaan. Gewoon stapje voor stapje. Het kan anders ook zo zijn dat de stap te groot is", liet hij zich ontvallen bij ESPN.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s