Kraay snapt niets van schorsing Mauro: 'Ga nog in beroep tegen die 24 duels...'

Kraay snapt niets van schorsing Mauro: 'Ga nog in beroep tegen die 24 duels...'

25 januari - 19:13
127

De schorsing van twee wedstrijden voor Mauro Júnior zorgt voor groot ongeloof bij Hans Kraay junior. De ESPN-verslaggever laat duidelijk merken dat hij vindt dat de vleugelverdediger van PSV héél goed weg komt.

Kraay is woensdagavond in het Gelredome voor het Eredivisie-duel tussen Vitesse en FC Twente. "Hopelijk zien we niet van die ongelooflijke aanslagen zoals Mauro Júnior, want zo heb ik ze zelfs nog nooit gemaakt", verkondigt hij. Het zorgt voor gelach in de studio. "Hij moet niet liegen", roept Pierre van Hooijdonk.

Kraay houdt desondanks voet bij stuk. "Als je hier maar twee wedstrijden voor krijgt dan ga ik met terugwerkende kracht nog in beroep tegen de schorsing van 24 wedstrijden die ik als speler van NAC heb gekregen."

Mauro ging dinsdag zijn boekje te buiten tijdens het duel bij FC Emmen. De 23-jarige Braziliaan kreeg kort voor rust een rode kaart vanwege een harde charge op Rui Mendes, die daardoor minimaal zes weken is uitgeschakeld met een blessure. Mauro kwam er desondanks vanaf met een straf van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. Wel mist hij de topper tegen Feyenoord op 5 februari, net als het treffen met Go Ahead Eagles van komend weekend.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie