Ralf Seuntjens komt met geweldig nieuws: strijd tegen kanker gewonnen

Ralf Seuntjens komt met geweldig nieuws: strijd tegen kanker gewonnen

26 januari - 13:25
98

Prachtig nieuws voor Ralf Seuntjens. De spits maakt via zijn sociale kanalen bekend dat hij de strijd tegen kanker gewonnen heeft: de lymfeklierkanker is verdwenen.

Het leven van Seuntjens werd op zijn kop gezet kort nadat hij na zijn transfer naar het Japanse FC Imabari de diagnose kanker kreeg. Seuntjens keerde per direct terug naar Nederland om daar de strijd aan te gaan. Hoewel niet alle voortekenen gunstig waren, maakt hij nu het positieve nieuws bekend.

'Wat een heftig jaar is het geweest voor mij. Ik had na mijn chemokuren alle vertrouwen dat de uitslag in november goed zou zijn. Helaas was de scan in november onzeker en gingen ze uit van een recidief. Vorige week is er een nieuwe scan gemaakt en het wonder was daar, want de activiteit van de lymfeklierkanker was weg!!! Onwerkelijk, opgelucht en ontzettend dankbaar. Ik mag en kan weer kijken naar de toekomst. Ik wil iedereen bedanken voor de enorme support', laat Seuntjens weten.

Hoe de toekomst van Seuntjens eruit gaat zien, is nog niet bekend. De spits tekende afgelopen zomer een contract tot 2024 in Japan.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ralf Seuntjens (@ralfseuntjens9)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie