'Vitesse gaat op Deadline Day vol voor terugkeer van Van Ginkel'

'Vitesse gaat op Deadline Day vol voor terugkeer van Van Ginkel'

31 januari - 18:45 Laatste update: 21:13
91

Vitesse heeft zich op Deadline Day gemeld voor Marco van Ginkel. De club van trainer Phillip Cocu wil de middenvelder van PSV terughalen naar Arnhem.

Dat melden het Eindhovens Dagblad, Voetbal International en De Telegraaf. Vitesse is voornemens om Van Ginkel te herenigen met Davy Pröpper, die niet alleen in Arnhem met elkaar hebben samengespeeld, maar ook bij PSV. Cocu was destijds trainer van PSV.

In Eindhoven komt Van Ginkel niet meer aan de bak en daarom staat de club open voor een vertrek, maar helemaal rond is dat nog niet. De verwachting is dat een transfer naar Vitesse geen problemen op zal leveren. Van Ginkel heeft bij PSV nog een contract tot het einde van dit seizoen.

Van Ginkel verdiende bij Vitesse een toptransfer naar Chelsea, dat zo'n tien miljoen euro betaalde. In Londen kwam hij mede door zware blessures niet aan de bak, waarna de middenvelder verhuurd werd aan AC Milan, Stoke City en maar liefst drie keer aan PSV. De Eindhovense club nam Van Ginkel in de zomer van 2021 transfervrij over van Chelsea.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie