Update: Emmen huurt groot PSV-talent met 'diepgang en passeeractie'

Update: Emmen huurt groot PSV-talent met 'diepgang en passeeractie'

31 januari - 22:18 Laatste update: 31 januari - 22:18
38

FC Emmen gaat zich versterken met een aanvaller van PSV. Jeremy Antonisse (20) maakt dinsdagavond nog de overstap naar Drenthe, meldt het Eindhovens Dagblad.

Emmen heeft dit seizoen grote moeite met scoren en in de zoektocht naar vers bloed in de aanval, is de nummer zestien van de Eredivisie uitgekomen bij PSV. Antonisse maakt het seizoen op huurbasis af in Emmen. Hij heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2024.

PSV geeft Antonisse bij Emmen de kans om Eredivisie-kilometers te maken. Hij maakte onder voormalig trainer Roger Schmidt zijn debuut in de hoofdmacht, maar Ruud van Nistelrooij deed nog geen enkele keer een beroep op de snelle aanvaller. Hij was ook niet nodig na het vertrek van Cody Gakpo (Liverpool) en Noni Madueke (PSV).

PSV en FC Emmen gaan de huurdeal op korte termijn bevestigen. De deadline verstrijkt om 23.59 uur. Emmen versterkte zich deze winter al met Oussama Darfalou en Dennis Vos (ook van PSV).

Update: Jeremy Antonisse speelt de rest van dit seizoen definitief voor FC Emmen. De twintigjarige linksbuiten wordt gehuurd van PSV, zo maakte de nummer zestien van de Eredivisie dinsdagavond wereldkundig. 

Antonisse speelt sinds 2010 in de jeugdopleiding van PSV. Het talent speelde al 61 wedstrijden namens Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. "We waren nog op zoek naar aanvallende versterking", reageert Emmen-voorzitter Ronald Lubbers. "Jeremy is een speler met diepgang en hij kan iemand passeren. Bovendien heeft hij een goed schot in de benen. Al met al kunnen we hem voorin goed gebruiken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie