Fans Feyenoord en PSV verenigen zich zondag met gezamenlijke actie voor Slegers

Fans Feyenoord en PSV verenigen zich zondag met gezamenlijke actie voor Slegers

02-02-2023 23:52
112

De supportersverenigingen van PSV en Feyenoord komen tijdens het duel van zondag met een gezamenlijk eerbetoon aan Thijs Slegers. De perschef van PSV liet donderdag weten dat hij ongeneeslijk ziek is.

PSV gaat zondag op bezoek bij Feyenoord in de Kuip en de fans hebben besloten om in minuut twaalf een gezamenlijke actie te doen. Supportersvereniging FSV De Feijenoorder kwam met het initiatief om een minuut lang de zaklamp van de mobiele telefoon te laten schijnen voor Slegers en ieder ander die te maken krijgt met deze onmenselijke omstandigheden.

De supportersvereniging van de Eindhovenaren is het roerend eens met het prachtige initiatief van de Rotterdammers. "In de 12de minuut zetten wij even alle andere sentimenten opzij. Samen schijnen wij een licht voor Thijs en iedereen die hier ook mee te maken heeft!"

Slegers kreeg in 2020 te maken met acute leukemie. Vorig jaar onderging hij een stamceltransplantatie. Na die operatie was er nog hoop voor de journalist en toenmalig perschef van PSV, maar donderdag liet hij alsnog weten dat de medici niets meer voor hem kunnen doen.