Groot nieuws uit Groningen: hekkensluiter breekt per direct met Fledderus

Groot nieuws uit Groningen: hekkensluiter breekt per direct met Fledderus

3 februari - 09:18 Laatste update: 09:25
238

FC Groningen en technisch directeur Mark-Jan Fledderus gaan per direct uit elkaar. De Trots van het Noorden stelt dat er onvoldoende vertrouwen was om de samenwerking voort te zetten.

In 2019 werd Fledderus, die als speler al actief was bij Groningen, aangesteld als technisch directeur. De td lag, door zijn handelswijze en het degradatiespook dat rondwaart, de afgelopen tijd flink onder vuur. "Wij zijn continu in gesprek met elkaar om te kijken wat er wel en wat er niet goed gaat. Zo ook weer na de afgelopen transferwindow. Voor ons was de conclusie dat er onvoldoende vertrouwen en perspectief is om de samenwerking voort te zetten", legt algemeen directeur Wouter Gudde op de clubsite uit. 

"Dat vinden wij uitermate vervelend, want wij zijn Mark-Jan heel veel dank verschuldigd. Hij heeft ons in een financieel zeer moeilijke fase van de club enorm geholpen met hele goede transfers. Die credits verdient hij absoluut."

Fledderus reageert zelf ook op zijn exit. "Alles wat ik bij de club heb gedaan, is maar met één doel geweest: het belang dienen van FC Groningen. Ik ben een vechter en een knokker en geef nooit op, maar ik begrijp ook dat op een bepaald moment de uitkomst kan zijn dat je uit elkaar gaat."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie