Slot bevestigt aanhoudende interesse: 'In de zomer gaan we het weer proberen'

Slot bevestigt aanhoudende interesse: 'In de zomer gaan we het weer proberen'

03-02-2023 14:19 Laatste update: 14:28
76

Arne Slot had Ramiz Zerrouki of Thomas van den Belt in de winter graag zien komen. De Feyenoord-trainer bevestigt dat de Rotterdammers komende zomer opnieuw een poging gaan doen laatstgenoemde bij PEC Zwolle los te weken.

Slot erkent dat hij graag had gezien dat Feyenoord zich op het middenrif had versterkt. "Normaal praat ik niet over een speler die niet van ons is. In het geval van Zerrouki zou dat kinderachtig zijn, omdat daar zoveel over uitgewijd is. Ja, we hadden hem graag gewild", zegt Slot op het persmoment van vrijdag in aanloop naar de topper tegen PSV. "FC Twente heeft het goed recht om nee te zeggen."

In de slotdagen van de transferperiode ondernam Feyenoord een derde poging voor Zerrouki. "Toen hebben we ervoor gekozen bewust niet voor de wedstrijd toenadering te zoeken (FC Twente - Feyenoord op 29 januari, red.). Hoewel wij vonden dat het een goed bod was, vond Twente dat niet. Dat is jammer."

Van den Belt
Op Deadline Day hoopte Feyenoord Van den Belt op te halen bij PEC. "Thomas is een speler die wij zeker interessant vinden", stelt Slot. "Het is niemand gelukt om hem aan te trekken." Volgens de keuzeheer zijn er meerdere topclubs geïnteresseerd in de middenvelder. "Datzelfde rijtje clubs zal het in de zomer weer proberen, schat ik zo in. Daar horen wij bij, wij willen hem graag hebben. Of we het dan gaan proberen? Zeker."