PSG zag Chelsea als boosdoener in deal Ziyech: 'Wij hebben er alles aan gedaan'

PSG zag Chelsea als boosdoener in deal Ziyech: 'Wij hebben er alles aan gedaan'

05-02-2023 18:56 Laatste update: 18:57
17

Luís Campos heeft een reactie gegeven op de mislukte transfer van Hakim Ziyech naar Paris Saint-Germain. Volgens de technisch directeur van de Parijzenaren hebben ze er alles aan gedaan om de overstap te laten lukken, maar wilde Chelsea niet echt meewerken.

"We hebben er alles aan gedaan zodat hij naar PSG zou kunnen komen", vertelt Campos in gesprek met Téléfoot. "Ook de speler heeft er alles aan gedaan. Maar zoals bij alle transfers het geval is, je moet drie partijen hebben die willen meewerken. Het ging allemaal heel goed met onze club en met Ziyech ook, maar helaas is het bij Chelsea uiteindelijk misgelopen."

Ziyech kon op Deadline Day de verrassende move naar Parijs maken, maar zijn club Chelsea kreeg het niet voor elkaar het papierwerk op orde te krijgen. De club leverde tot drie keer toe de verkeerde papieren in, waardoor de overstap uiteindelijk op het laatste moment niet door kon gaan.

Volgens Campos was alles vanaf de kant van Ziyech en PSG al helemaal binnen. "We hadden hem al bij ons op het complex en we hadden alles al geregeld. Maar helaas is het uiteindelijk niet gelukt."