Streuer ziet veel in beoogde opvolger: 'Maakt een goede kans'

Streuer ziet veel in beoogde opvolger: 'Maakt een goede kans'

13 februari - 07:22
25

Ook Jan Streuer vindt Arnold Bruggink geschikt als zijn opvolger bij FC Twente. De analist is al lange tijd in beeld om de nieuwe technisch directeur te worden, maar door het aangekondigde vertrek van de huidige beleidsbepaler kunnen die gesprekken in een stroomversnelling komen.

"De naam van Bruggink wordt genoemd als opvolger. Ik denk dat hij een goede kans maakt", vertelt Streuer tijdens de toelichting van zijn vertrek bij ESPN. "Hij komt hier uit de regio, heeft hier gevoetbald en ik denk dat hij een prima vervanger kan zijn. De eerste maanden kunnen we het samen doen. Misschien help ik in de eerste transferperiode nog." Bruggink is op dit moment nog veelvuldig te zien als analist bij ESPN.

Niet alleen Streuer gaf aan dat hij na dit seizoen vertrekt bij FC Twente, ook trainer Ron Jans zwaait deze zomer af bij de Tukkers. Met het vertrek wilde Jans in ieder geval voorkomen dat hij eventueel in de toekomst ontslagen zou worden. "Ik geniet er enorm van. Daarom is het ook zo moeilijk om het juiste moment te kiezen. Maar ik heb liever dat ik volgend seizoen denk 'ik mis het zo, Twente is een geweldige club', dan zoals bij PEC Zwolle dat ik had moeten stoppen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie