PSV hoeft niet te rekenen op basisploeg van ADO: 'Ik moet eerlijk zijn...'

PSV hoeft niet te rekenen op basisploeg van ADO: 'Ik moet eerlijk zijn...'

2 maart - 11:15 Laatste update: 13:51
36

Het heeft er alle schijn van dat ADO Den Haag niet in zijn sterkste formatie zal aantreden, als het voor de KNVB Beker op bezoek gaat bij PSV. Dick Advocaat hint op wijzigingen in zijn opstelling, terwijl Thomas Verheydt hoorde dat zijn coach 'er nog een nachtje over gaat slapen'.

In de kwartfinale van de beker gaat ADO donderdagavond op bezoek bij PSV. Op de persconferentie voorafgaand aan het duel verklapt Advocaat dat hij wijzigingen door gaat voeren. "Ik moet eerlijk zijn: dat zal ik waarschijnlijk wel gaan doen. De competitie en derde periode zijn gewoon erg belangrijk. We zijn nog in de race voor de periodetitel. Daarna krijgen we nog een periode in de competitie. Ik kan niet te veel risico nemen."

ADO staat nu nipt aan kop in de derde periode. Een periodetitel is de snelste weg naar de play-offs voor de Hagenaren. In gesprek met ESPN vertelt Verheydt dat de spelersgroep van ADO ook heeft gehoord van de roulatieplannen. "Advocaat heeft dat inderdaad ook tegen ons gezegd. We spelen maandag gewoon weer in de competitie (tegen Heracles, red.). Omdat we zondag niet hebben gewonnen van FC Den Bosch, staat er best wat druk op."

"Het is logisch dat dit speelt bij ons", gaat Verheydt verder. "Volgens mij ging Advocaat er nog een nachtje over slapen. Dit is zeker geen tussendoortje. We zijn erop gebrand om te winnen, wie er ook gaat spelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s