Messi tikt twee ton af en trakteert Argentijnse spelers en staf op uniek cadeau

Messi tikt twee ton af en trakteert Argentijnse spelers en staf op uniek cadeau

02-03-2023 14:03
52

Lionel Messi heeft een bijzonder cadeau gegeven aan zijn teamgenoten van het Argentijnse elftal. De superster trakteerde iedereen op een gouden iPhone 14 van de wereldster met hun naam, rugnummer en het Argentijnse logo erop. Dat kostte Messi in totaal zo'n 200.000 euro.

Op deze manier uit Messi zijn dankbaarheid richting de staf en zijn teamgenoten voor hun betrokkenheid bij de WK-winst van Argentinië. "Hij zei dat hij een speciaal cadeau wilde voor alle spelers en stafleden om de geweldige overwinning te vieren, maar wilde niet het gebruikelijke geschenk van horloges", vertelt Ben Lyons, die het cadeau gemaakt heeft, tegen The Sun

"Ik stelde gouden iPhones voor aan Messi, met de namen van iedereen erop. Dat vond hij een geweldig idee. Lionel wilde iets speciaals en blingy doen om zijn meest trotse moment te vieren", besluit Lyons. Voor Messi is het binnenhalen van de wereldbeker misschien wel de grootste mijlpaal uit zijn loopbaan. De linkspoot heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij het WK bijzonder graag wilde winnen. In Qatar slaagde hij daarin.