'Verschillende clubs azen op verbannen Greenwood, United werkt niet mee'

'Verschillende clubs azen op verbannen Greenwood, United werkt niet mee'

02-03-2023 16:20
51

Manchester United zou Mason Greenwood op huurbasis kunnen laten vertrekken. Volgens kwaliteitskrant The Telegraph hebben verschillende clubs geïnformeerd naar de aanvaller, die nog altijd geen deel uitmaakt van de selectie van Erik ten Hag. United is echter niet van plan om Greenwood van de hand te doen.

Greenwood werd verdacht van verkrachting en mishandeling, nadat zijn vriendin Harriet Robson een audiotape en verschillende foto's deelde. De buitenspeler werd vrijgesproken, terwijl hij en zijn vriendin nu hun eerste kind verwachten. Greenwood is echter nog geen onderdeel van de selectie van Manchester United, dat nog een intern onderzoek uitvoert naar de international. Volgens The Telegraph ruiken verschillende clubs daardoor hun kans.

Wedden

Meer odds

In sommige delen van de wereld is de transfermarkt namelijk nog open, zoals in Turkije. Daardoor zijn er meerdere clubs die Greenwoord op huurbasis hopen aan te trekken, waaronder een aantal Turkse. United heeft echter niet de intentie om mee te werken aan een move. The Red Devils willen eerst hun eigen onderzoek afronden.

Greenwood speelde al meer dan een jaar geen officiële wedstrijd meer. Hij zat zelfs even vast, maar is wegens een gebrek aan bewijs dus niet veroordeeld.