'Manchester United, Chelsea, Bayern München en PSG azen op dezelfde speler'

'Manchester United, Chelsea, Bayern München en PSG azen op dezelfde speler'

13-03-2023 11:46
12

Alles wijst erop dat Manu Koné volgend seizoen in de top van het Europese voetbal speelt. Bayern München, Manchester United, Chelsea en Paris Saint-Germain zitten achter de 21-jarige middenvelder van Borussia Mönchengladbach aan.

Koné heeft Gladbach laten weten dat hij aan het einde van het seizoen hogerop wil. Die vertrekwens heeft een groot aantal Europese topclubs wakkergeschud. Bayern München, Manchester United, Chelsea en Paris Saint-Germain zijn in de markt, weet Téléfoot. Ook Borussia Dortmund, RB Leipzig en Newcastle United worden genoemd.

"Het is allemaal erg vleiend", reageert Koné na vragen over de interesse van PSG. "Dit is een grote club met zeer grote spelers. Ik denk dat je je alleen maar kunt verbeteren als je dagelijks met ze op het veld staat. Maar ik ben nog speler van Gladbach en moet professioneel blijven."

Volgens Téléfoot moet Koné een slordige 45 miljoen euro kosten. BILD zet met een geschatte vraagprijs van 30 miljoen minder hoog in. Het contract van de talentvolle middenvelder, die anderhalf jaar geleden voor negen miljoen euro overkwam van Toulouse, loopt tot medio 2025.