Van Dijk ziet twee 'difference makers' bij Real Madrid: 'Nooit gestrest'

Van Dijk ziet twee 'difference makers' bij Real Madrid: 'Nooit gestrest'

15 maart - 23:55
9

Virgil van Dijk erkent dat Liverpool geen vuist kon maken in het Champions League-duel met Real Madrid. De Nederlandse verdediger prijst de 'difference makers' Luka Modric en Karim Benzema na de 1-0 nederlaag van The Reds in het Estadio Santiago Bernabéu.

Liverpool stond voor de enorme opdracht om de 2-5 nederlaag uit de heenwedstrijd goed te maken, maar een wonder bleef uit in de return. "Ik denk dat de eerste helft vrij gelijk opging", stelt Van Dijk na afloop bij RTL7. "Het is moeilijk om het om te draaien. Je wil niet achterom kijken, maar vooruit om te winnen. Het is lastig, want ik heb nog nooit van Real Madrid gewonnen sinds ik hier speel."

"Het was lastig, ik denk dat de schade al in Liverpool was gemaakt. Dat was de grootste teleurstelling", vervolgt de verdediger, die enkele spelers van Real Madrid uitlicht. "Je speelt tegen een team dat nooit gestrest raakt. Zij blijven altijd kalm zelfs als je ze onder druk zet, kijk maar naar difference makers zoals Luka Modric en Benzema. Als we in de eerste helft hadden gescoord was het een andere wedstrijd geweest, maar in de tweede helft kwamen we gewoon tekort", besluit Van Dijk.

Door de uitschakeling in de Champions League zag Liverpool ook zijn laatste kans op een prijs in rook opgaan. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie