Szymanski blijft twijfel houden over zijn toekomst: 'Dat is niet aan mij'

Szymanski blijft twijfel houden over zijn toekomst: 'Dat is niet aan mij'

21-03-2023 19:28 Laatste update: 19:34
101

Sebastian Szymanski kan nog niet zeggen of hij ook volgend jaar nog bij Feyenoord speelt. De Poolse middenvelder vertelt in gesprek met het Hand in Hand magazine over de optie tot koop in het contract met zijn club Dinamo Moskou en hij zegt dat hij gelukkig is in Rotterdam.

"We zien wel wat er gebeurt en ik probeer er nu nog niet aan te denken", vertelt Szymanski over zijn toekomst in Rotterdam. "Er is nog tijd, en zoals ik zei, ben ik erg gelukkig hier in Rotterdam. Laten we maar afwachten wat er eind van het seizoen gebeurt. Ligt niet in mijn handen of ik blijf of niet." Feyenoord huurt de middenvelder van Dinamo Moskou, maar er werd wel een optie tot koop in de verbintenis opgenomen.

Toen Rusland in Oekraïne binnenviel, speelde Szymanski nog in Rusland. Een dramatische tijd voor de middenvelder. "Verhuur aan Feyenoord was de juiste keuze. Ik kan me bijna niet voorstellen hoe dit moet zijn voor de mensen uit Oekraïne. Net als iedereen wil ik 'peace & love' in de wereld, ik bid voor betere tijden in Oekraïne."

Szymanski kent tot nu toe een erg goed seizoen in Rotterdam. De middenvelder viel vanaf het begin van de competitie op en maakte acht goals in 29 wedstrijden voor Feyenoord.