PSV bevestigt slecht nieuws: Obispo keert dit seizoen niet meer terug

PSV bevestigt slecht nieuws: Obispo keert dit seizoen niet meer terug

06-04-2023 14:06 Laatste update: 16:42
49

PSV kan dit seizoen niet meer beschikken Armando Obispo. De verdediger is afgelopen week onder het mes gegaan, waardoor nu een 'langdurige' revalidatie op hem wacht. Dat maakt PSV bekend via de clubkanalen.

Toen Obispo in de laatste wedstrijd voor de interlandperiode inviel bij Vitesse, ging het mis. De stopper liep een kwetsuur aan zijn knie op. Voetbal International maakte al bekend dat het mogelijk einde seizoen was voor het opleidingsproduct van PSV. De nummer drie van de Eredivisie bevestigt nu dat we Obispo in de huidige voetbaljaargang niet meer terug gaan zien.

Wedden

Meer odds

Obispo moet langdurig gaan herstellen na een knieoperatie die hij in Engeland onderging. Hoeveel tijd zijn herstel precies in beslag gaat nemen, is nog onduidelijk. Ook laat PSV in het midden wat er precies aan de hand is met de knie van Obispo.

De jeugdinternational begon het seizoen nog als basisspeler in Eindhoven, maar later werd hij voorbij gestreefd door Jarrad Branthwaite. Het was op voorhand niet uitgesloten dat Obispo komende zomer een transfer zou gaan maken. Het is nu echter de vraag of dat er nog in zit, nu Obispo dus een flinke blessure heeft opgelopen. In Eindhoven heeft hij nog een verbintenis tot medio 2025.