Feyenoord maakt statement met speciale shirts: 'Gebruik je verstand'

Feyenoord maakt statement met speciale shirts: 'Gebruik je verstand'

9 april - 20:26
70

De spelers van Feyenoord hebben voorafgaand aan het thuisduel met RKC Waalwijk een statement gemaakt over het gedrag van sommige supporters. 'Gebruik je verstand', luidde de tekst op de speciale shirts.

De tekst slaat op de uitspraak van John de Wolf, afgelopen woensdag tijdens de verloren bekerwedstrijd tegen Ajax (1-2). De assistent-trainer van Feyenoord sprak het publiek in De Kuip toe, nadat Davy Klaassen was geraakt door een aansteker en het duel een half uur werd stilgelegd. De dader uit Roelofarendsveen werd meteen opgepakt door de politie.

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft zich niet gemengd in de totstandkoming van het statement, zo laat hij voor de aftrap weten. "Wat er op de shirts staat? Wat ik begreep, en ik denk dat ik dat goed heb begrepen: gebruik je gezond verstand. Iets in die trant. Maar als trainer van Feyenoord houd ik me volledig bezig met de wedstrijd", zegt hij tegen ESPN.

Woensdagavond sprak Slot zich al uit tegen de incidenten tijdens het bekerduel met Ajax. Feyenoord heeft maatregelen genomen en hangt de rest van het seizoen netten op voor de tribunes in De Kuip.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie