Advocaat heeft boodschap: 'Jullie denken dat wij Feyenoord zijn...'

Advocaat heeft boodschap: 'Jullie denken dat wij Feyenoord zijn...'

26-04-2023 18:16
13

Dick Advocaat heeft genoten van het feest dat zijn spelers recent vierden. ADO Den Haag won van De Graafschap en De Kleine Generaal gelooft nog in promotie, maar hij vindt wel dat men wat minder streng moet zijn voor ADO.

ADO won afgelopen vrijdag van De Graafschap, waardoor het nog een sprankje hoop heeft op deelname aan de play-offs voor promotie. Dat leverde na afloop een mooi feest in de bus op. "Het was niet muziek die ik aan zou zetten. En je wil niet weten hoe hard het stond. Ik heb snel mijn oortjes ingedaan. Maar ik vond het leuk om te zien, ook dat ze achterin de bus stonden te dansen", zegt de ervaren coach tegen het Algemeen Dagblad. "Je merkt dat het veel met de spelers deed, die overwinning."

Promotie lijkt echter toch een moeilijk verhaal te worden. ADO heeft vijf punten minder dan FC Eindhoven, dat een relatief makkelijk programma heeft. NAC Breda treft wel nog sterke ploegen, maar ADO heeft zeven punten minder dan de Brabanders. "Maar de negatieve teneur moet er een beetje af", reageert Advocaat. "Jullie denken dat wij Feyenoord zijn, maar wij zijn ADO. We moeten gewoon onze vier laatste duels winnen.”