Toptalent van PSV ziet bijvangst van zege op PEC: 'Laten zien dat wij beste zijn'

Toptalent van PSV ziet bijvangst van zege op PEC: 'Laten zien dat wij beste zijn'

09-05-2023 15:54
81

Jason van Duiven heeft Heracles Almelo een grote gunst verleend in de titelstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. De aanvaller van Jong PSV tekende maandagavond voor een goal en een assist tegen koploper PEC Zwolle. Dat doet hem goed, laat hij weten aan TC Tubantia.

Van Duiven heeft een verleden in Almelo, maar daar was hij tijdens het duel (3-1) niet mee bezig. "Heel leuk voor Heracles, maar daarvoor heb ik het niet gedaan. Natuurlijk vind ik het heel mooi dat ik Heracles hiermee heb geholpen en dat mensen in Almelo me daar dankbaar voor zijn. Dat geeft een fijn gevoel. We hebben van de koploper gewonnen, dat was voor ons en mij eigenlijk het belangrijkste. Dat Heracles ervan profiteert, is mooi meegenomen", stelt het toptalent. Door de nederlaag van PEC neemt Heracles de koppositie op basis van het doelsaldo over.

Voor Jong PSV kwam de zege gelegen. "Voor de wedstrijd tegen PEC hebben we viermaal op rij verloren. We wilden heel graag tegen de nummer één laten zien dat wij het beste beloftenteam in deze competitie zijn. Dat is ook ons grote doel dit seizoen. Dat is tegen PEC gelukt en daar ben ik vooral heel blij mee", vertelt Van Duiven, die nu veertien keer scoorde in 32 wedstrijden. Hij werd eerder al in verband gebracht met een verhuur aan Heracles.