'PSV pakt door en gaat miljoenenbod uitbrengen op gewilde Pepi'

'PSV pakt door en gaat miljoenenbod uitbrengen op gewilde Pepi'

18-05-2023 18:51 Laatste update: 18:59
297

PSV maakt serieus werk van een transfer van Ricardo Pepi. De Eindhovenaren willen spoedig een bod uitbrengen op de twintigjarige Amerikaan, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Volgens de regionale krant kan het snel gaan als PSV zich zondag weet te plaatsen voor de voorrondes van de Champions League. FC Augsburg verwacht namelijk nog een aanzienlijk bedrag voor Pepi, die zo'n tien à elf miljoen euro moet kosten. Het eerste voorstel van de Eredivisie-topclub zal vermoedelijk wel wat lager liggen. 

Naast PSV werd ook Feyenoord al in verband gebracht met Pepi. De Rotterdammers lijken echter iets 'terughoudender', schetst het ED. Ook een flink aantal buitenlandse clubs heeft de spits op de korrel. Pepi zelf ziet het Philips Stadion als uitstekende plek om zich verder te ontwikkelen en staat open voor de stap.

Eerder liet Pepi er geen misverstand over bestaan dat hij wil vertrekken bij Augsburg, waar hij zich genegeerd voelde. De Bundesliga-club betaalde twee jaar geleden nog zestien miljoen euro voor hem, maar lijkt inmiddels ook bereid om mee te werken aan een transfer. 

Augsburg verhuurde Pepi dit seizoen aan FC Groningen. Daar was de spits een lichtpuntje in donkere dagen. Hj scoorde twaalf keer en gaf drie assists in 27 Eredivisie-duels.