'Onrust binnen PSV: relatie Van Nistelrooij met assistenten beneden vriespunt'

'Onrust binnen PSV: relatie Van Nistelrooij met assistenten beneden vriespunt'

20 mei - 07:10
226

Het rommelt in de technische staf van PSV. Trainer Ruud van Nistelrooij leeft op gespannen voet met zijn assistenten Fred Rutten en André Ooijer, zo meldt De Telegraaf.

Van Nistelrooij won in zijn debuutseizoen de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal, terwijl de tweede plaats in de Eredivisie voor het grijpen ligt. Toch zijn er 'achter de schermen strubbelingen met verregaande gevolgen voor de trainersstaf', weet de ochtendkrant. De relatie van Van Nistelrooij met Rutten en Ooijer zou zelfs 'beneden het vriespunt' zijn. 

Volgens De Telegraaf is er nauwelijks sprake van onderlinge communicatie en is de rol van de assistenten op het trainingsveld geminimaliseerd. Daardoor dreigt Rutten er aan het einde van het seizoen de brui aan te geven, hoewel de spelers van PSV willen dat hij doorgaat. Ooijer kondigde eerder al aan dat hij vertrekt.

De clubleiding zal ondertussen ook de rol van Van Nistelrooij onder de loep nemen. De oud-spits lijkt het de laatste weken aardig op de rit te hebben, maar de onderlinge communicatie, ook richting zijn selectie, blijft een bron van zorg, concludeert de krant.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s