PEC-aanvoerder Van Polen moet om nare reden huldiging in Zwolle laten schieten

PEC-aanvoerder Van Polen moet om nare reden huldiging in Zwolle laten schieten

20-05-2023 11:50 Laatste update: 12:47
25

Bram van Polen moet de huldiging van zijn club PEC Zwolle helaas aan zich voorbij laten gaan. De Blauwvingers worden zaterdag gehuldigd in het centrum van de stad, maar hun aanvoerder kan daar niet bij zijn vanwege een blessure.

De captain van de Zwollenaren raakte geblesseerd aan zijn hoofd tijdens de wedstrijd tegen Helmond Sport vrijdagavond. Volgens de club is hij de hele nacht in het ziekenhuis geweest voor verschillende onderzoeken. Hieruit kwam een zware hersenschudding en een breuk in de oogkas van de aanvoerder. PEC Zwolle eindigde na vrijdagavond op de tweede plek in de Keuken Kampioen Divisie, maar een huldiging zit er voor Van Polen helaas niet in.

Wedden

Meer odds

Van Polen wist dit seizoen voor de zoveelste keer de supporters aan zijn hand te krijgen door een ludieke actie in zijn contract. De aanvoerder liet namelijk in zijn nieuwe verbintenis opnemen dat hij een rondje zou geven aan het gehele PEC-stadion. Dit gebeurde ook daadwerkelijk tijdens een van de wedstrijden in Zwolle dit seizoen.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!