Pierie door gehaktmolen na emotioneel interview: 'Een Weghorstje, too much'

Pierie door gehaktmolen na emotioneel interview: 'Een Weghorstje, too much'

21-05-2023 18:20 Laatste update: 21:07
36

Kik Pierie heeft geen punten gescoord bij ESPN-analist Marciano Vink. De verdediger reageerde vol emotie op de handhaving van Excelsior, maar Vink vond het vooral 'overdreven'.

"Ik weet het even niet... Ik heb zo lang op dit moment gewacht", stamelde Pierie met tranen in zijn ogen bij ESPN, terwijl hij werd besprongen en toegejuicht door Excelsior-fans. "Ik heb de laatste jaren zó veel pech gehad met blessures. Ik heb zó hard gewerkt om naar dit soort momenten toe te leven. Het heeft zó lang geduurd. En nu is het eindelijk gelukt. Ik ben zo blij, zo blij. Dit is waarom ik niet heb opgegeven. Ik ben nu gewoon weer voetballer."

Vink ergerde zich aan het emotionele interview van Pierie, die zes competitiewedstrijden speelde voor Excelsior. "Hij doet een Weghorstje... Het is net een beetje too much. Je hebt gewoon een half seizoen bij Jong Ajax alle wedstrijden gespeeld, waar je jonge talenten tegen hebt gehouden. En dan kom je bij Excelsior en raak je heel lullig geblesseerd. Maar goed, iedereen wil zijn momentje en Kik Pierie wilde ook zijn momentje, denk ik. Vrij overdreven."