Simons de hoop in bange dagen voor PSV: verhoogde odd voor één goal tegen AZ!

Simons de hoop in bange dagen voor PSV: verhoogde odd voor één goal tegen AZ!

28-05-2023 09:30 Laatste update: 12:03

ADVERTORIAL – Aanstaande zondag staat voor PSV misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op het programma. De Eindhovenaren werkten zichzelf afgelopen weekend in de nesten tegen SC Heerenveen en bevinden zich door het plotselinge vertrek van Ruud van Nistelrooij in nog zwaarder weer. Gelukkig kunnen ze in Eindhoven altijd nog teruggrijpen naar Xavi Simons. Unibet heeft een mooie verhoogde odd voor je in petto!

Donkere wolken boven Eindhoven, Simons een kleine lichtstraal

Nadat PSV twee keer met Ajax had afgerekend leek de strijd om de tweede plaats in de Eredivisie gestreden, maar niets is minder waar. De Eindhovenaren verzuimden afgelopen zondag om Heerenveen aan banden te leggen, waardoor er nog een kleine kans is dat de Amsterdammers zich alsnog terug kunnen knokken. De druk zat er na zondag dus al goed op, maar afgelopen woensdag sloeg de barometer nog een stuk roder aan: Van Nistelrooij maakte plotseling kenbaar dat hij per direct stopte als trainer omdat er volgens hem geen draagvlak meer was.

Met Fred Rutten als interim-trainer reist PSV af naar AZ, waar minimaal één punt gepakt zal moeten worden om die begeerde tweede plaats alsnog veilig te stellen. Daar zullen de Brabanders de hulp van Simons hard bij nodig hebben. De jongeling nam PSV de afgelopen twee weken weer bij de hand met zijn doelpunten tegen Fortuna Sittard en Heerenveen en kan zelfs nog topscorer van de Eredivisie worden.

De odd

Unibet vertrouwt net als heel PSV op Simons en heeft een verhoogde odd voor je klaargezet. Normaal gesproken krijg je 3.10 voor een doelpunt van Simons, maar zondag staat er een odd van 4.00. De Uitblinker is voor iedere speler van 18 jaar en ouder beschikbaar, voor zowel bestaande als nieuwe spelers.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.