'Feyenoord onderhandelt met Boavista en lijkt huurling niet meer terug te zien'

'Feyenoord onderhandelt met Boavista en lijkt huurling niet meer terug te zien'

21-06-2023 17:13 Laatste update: 17:41
22

Róbert Bozeník keert deze zomer niet terug bij Feyenoord. De spits, die wordt uitgeleend aan Boavista, lijkt ook volgend seizoen in Portugal te spelen, meldt 1908.

Wegens financiële problemen kan Boavista de optie tot koop van 2,5 miljoen euro niet lichten, klinkt het. Toch verleent Feyenoord volledige medewerking en willen de Rotterdammers met Boavista tot een oplossing komen. Doordat er veel spelers weggaan, ontstaat er een beetje financiële ruimte bij de Portugezen. Feyenoord zou met Boavista in onderhandeling zijn om Bozeník langer te stallen.

Als Bozeník, die nog tot medio 2024 vastligt in De Kuip, daadwerkelijk bij Boavista blijft, wil de Stadionclub een deel van de investering uit januari 2020 tegemoet zien. Feyenoord kocht hem in 2020 voor vier miljoen euro van MSK Zilina. Bij Boavista kan de Slowaakse spits een kort doorlopend contract krijgen, waardoor hij spoedig een vervolgstap kan maken. In Rotterdamse dienst kwam Bozenik tot 28 officiële wedstrijden. Hierin scoorde hij vier keer en gaf hij twee assists.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!