'Oud-Ajacied Davinson Sánchez verlaat Spurs en maakt mogelijk verrassende move'

'Oud-Ajacied Davinson Sánchez verlaat Spurs en maakt mogelijk verrassende move'

23-06-2023 07:37 Laatste update: 07:37
62

Davinson Sánchez zet zijn zinnen op een transfer naar Flamengo. De 27-jarige verdediger ligt nog tot de zomer van 2024 vast bij Tottenham Hotspur, maar wil weg uit Noord-Londen.

Sánchez is bij Spurs niet zeker van een basisplaats en heeft de clubleiding op de hoogte gesteld van zijn vertrekwens. Volgens diverse Braziliaanse media, waaronder Globo, is hij aangeboden bij Flamengo. Volgens iemand uit de omgeving van de Colombiaan is Sánchez geïnteresseerd in een overgang naar Brazilië. Het salaris van de centrumverdediger zou gelijk zijn aan wat de grootverdieners bij Flamengo opstrijken.

Wedden

Meer odds

Flamengo zou het inlijven van Sánchez overwegen, al heeft de club zijn pijlen in eerste instantie gericht op het inlijven van controlerende middenvelders. Nicolás De La Cruz (River Plate) en Allan (Atlético Mineiro) zijn daarvoor in beeld. Sánchez' periode bij Spurs is geen doorslaand succes geweest. De Colombiaan geldt nog altijd als de op vijf na duurst inkomende transfer in de clubhistorie van de Noord-Londenaren.

In augustus 2017 maakte Sánchez na één seizoen bij Ajax te hebben gespeeld voor 42 miljoen euro de overstap naar Tottenham. Hij kwam in totaal tot 205 officiële duels, waarin hij vijf keer scoorde.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!