'United haakt af voor Mount, Ten Hag geeft jawoord voor alternatief van Brighton'

'United haakt af voor Mount, Ten Hag geeft jawoord voor alternatief van Brighton'

24-06-2023 22:30
49

Manchester United is niet langer geïnteresseerd in Mason Mount. De Chelsea-middenvelder is te duur bevonden op Old Trafford, waardoor The Mancunians doorschakelen.

Volgens The Times heeft United drie keer een bod uitgebracht op Mount. De laatste, ter waarde van omgerekend 64 miljoen euro, werd afgewezen. Chelsea verlangt ruim 75 miljoen euro voor de middenvelder en dat is United naar verluidt te gortig voor een speler met nog een contract voor één seizoen. De Engelse topclub zien in Brighton-middenvelder Moises Caicedo nu de belangrijke kandidaat om het middenrif te versterken.

Brighton zou meer dan negentig miljoen euro vragen voor Caicedo, een bedrag dat United overweegt te betalen. Hoewel dat een stuk meer is dan Chelsea voor Mount vraagt, houdt United rekening met de leeftijd (21) en de contractsituatie van de Colombiaan. Caicedo ligt nog tot medio 2028 vast bij Brighton.

Erik ten Hag heeft naar verluidt ook al zijn jawoord gegeven voor een transfer van Caicedo. United heeft deze zomer nog geen versterking aangetrokken.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!