'United ziet in smaakmakers van Ajax en FC Utrecht alternatieven voor Mount'

'United ziet in smaakmakers van Ajax en FC Utrecht alternatieven voor Mount'

26-06-2023 08:56
65

Manchester United bekijkt de mogelijkheden nu Chelsea voorlopig niet heeft ingestemd met een derde bod op Mason Mount. Volgens de Britse tak van ESPN denkt de club van manager Erik ten Hag onder meer aan Ajax-smaakmaker Mohammed Kudus en FC Utrecht-talent Taylor Booth.

United hoopt dat Chelsea alsnog overstag gaat, maar staart zich niet langer blind op Mount. The Athletic schreef al dat The Mancunians achter Adrien Rabiot en Moises Caicedo aanzitten, maar ook het Eredivisie-duo zou op de radar staan. Volgens ESPN heeft Manchester United geïnformeerd naar Kudus en Booth.

Kudus wordt ook in verband gebracht met Brighton & Hove Albion. De 22-jarige Ghanees lijkt open te staan voor een vertrek bij Ajax, waar hij nog een contract heeft tot medio 2025. Hoeveel de Amsterdammers voor hem verlangen, is niet duidelijk. Ook Booth ligt nog tot medio 2025 vast. FC Utrecht nam de enkelvoudig Amerikaans international een jaar geleden over van het tweede elftal van Bayern München.

ESPN benadrukt dat United moet passen en meten qua transferbudget, omdat ook een nieuwe spits en nieuwe doelman op het wensenlijstje staan.