Cambuur strikt 'fijn persoon' bij FC Utrecht: 'Zorgt altijd voor nodige gevaar'

Cambuur strikt 'fijn persoon' bij FC Utrecht: 'Zorgt altijd voor nodige gevaar'

28-06-2023 11:31
33

SC Cambuur heeft zich verzekerd van de komst van Remco Balk. De 22-jarige aanvaller komt over van FC Utrecht en tekent voor twee seizoenen, met een optie voor nog een seizoen, in Leeuwarden.

Balk kwam het afgelopen seizoen al op huurbasis uit voor Cambuur, maar maakt nu definitief de overstap. Technisch directeur Etiënne Reijnen is blij dat de buitenspeler behouden blijft. "Remco is een fijn persoon om in de groep te hebben en zorgt met zijn snelheid, energie en diepgang altijd voor het nodige gevaar. Daarnaast hebben we de overtuiging dat hij zich bij ons nog verder door kan ontwikkelen en daar gaan we met elkaar alles aan doen", zegt hij op de clubsite.

Wedden

Meer odds

Jordy Zuidam, technisch directeur bij FC Utrecht, is eveneens content met de deal. "Cambuur heeft zich bij ons gemeld met de wens Remco definitief over te nemen, waarna we een passende oplossing hebben gevonden voor het nog doorlopende contract van Remco. We bedanken Remco voor zijn inzet voor FC Utrecht en wensen hem veel succes toe bij het vervolg van zijn loopbaan", laat hij weten op de officiële kanalen van Utrecht.

Balk speelde tot dusver 32 officiële duels voor Cambuur. Daarin scoorde hij tweemaal.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!