Zaniolo zinspeelt op vroegtijdig vertrek bij Galatasaray en noemt droomclub

Zaniolo zinspeelt op vroegtijdig vertrek bij Galatasaray en noemt droomclub

29-06-2023 07:26 Laatste update: 09:25
13

Nicolo Zaniolo heeft in een interview met La Gazzetta dello Sport laten weten graag terug te willen keren naar Italië. De Italiaanse middenvelder annex aanvaller voelt zich goed bij Galatasaray, maar hoeft niet te twijfelen als Juventus aan komt kloppen. 

Zaniolo maakte eerder dit jaar de overstap van AS Roma naar Galatasaray. De 23-jarige linkspoot vertrok met ruzie uit Italië, nadat de situatie met zowel trainer José Mourinho als een groot deel van de fans onhoudbaar was geworden. 

Zaniolo speelde sindsdien elf wedstrijden voor landskampioen Galatasaray. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten. Wellicht blijft het daarbij. "Ik voel me goed in Istanbul en ik speel Champions League. Maar als Galatasaray een goed bod krijgt eind augustus, dan ga ik erover nadenken", aldus de Italiaan, geciteerd door La Gazzetta dello Sport.

Voor één club in het speciaal is Zaniolo bereid te vertrekken. "Juve is Juve. Zelfs zonder Europees voetbal is het een team waar ik dol op ben. Het lijkt me geweldig om voor ze te spelen."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!