Schreuder zwaait uit bij PEC: 'Bedankt dat jullie er elke dag voor mij waren'

Schreuder zwaait uit bij PEC: 'Bedankt dat jullie er elke dag voor mij waren'

29-06-2023 08:41 Laatste update: 08:44
10

Dick Schreuder heeft middels een persoonlijk bericht afscheid genomen van PEC Zwolle. De vertrekkende trainer tekende woensdag voor vier jaar bij het Spaanse CD Castellón.

Schreuder streek in het seizoen 2021/22 neer bij PEC, waar hij destijds Art Langeler opvolgde. Afgelopen seizoen promoveerde hij met de Zwollenaren, maar daar blijft het bij. 'Wat een geweldige tijd heb ik gehad bij PEC Zwolle en wat is de tijd snel gegaan. Ik en mijn familie en vrienden zullen de wedstrijden missen', aldus Schreuder in een bericht op zijn Twitter. 

'Alle mensen in en om de club, bedankt dat jullie er elke dag voor mij waren', vervolgt de oefenmeester. 'En een speciale dank aan alle supporters die er in goede en slechte tijden waren. Als laatste de staf en spelers: wat hebben die mij geholpen en mij gemaakt tot de trainer en mens die ik nu ben. Het is tijd voor een nieuw avontuur. Succes en bedankt!'

De nieuwe werkgever van Schreuder is actief op het derde niveau van Spanje. Castellón hoopt daar echter snel verandering in te brengen. De ambitieuze club wil onder leiding van de Nederlander binnen zes jaar tijd opklimmen naar La Liga.