Fischer komt niet opdagen op AIK-training: 'Weet niet eens zeker waar hij is'

Fischer komt niet opdagen op AIK-training: 'Weet niet eens zeker waar hij is'

29-06-2023 12:23
28

Viktor Fischer lijkt zijn laatste wedstrijd voor het Zweede AIK te hebben gespeeld. De voormalig aanvaller van Ajax, wiens carrière behoorlijk in het slop is geraakt, ontbrak afgelopen maandag op de training. Zijn trainer weet momenteel niet eens waar hij is. 

Royal Antwerp liet Viktor Fischer in februari voor een kalenderjaar vertrekken naar AIK, dat hem met veel verwachtingen op huurbasis overnam. Een vroegtijdige breuk is nu echter dichtbij. De 29-jarige Deen is vaak geblesseerd en presteert ook ondermaats op het veld. Daarnaast vinden de fans van AIK dat hij zich arrogant opstelt. 

'Viktor Fischer lijkt zijn laatste wedstrijd voor AIK te hebben gespeeld', kopt Fotbollskanalen, dat ook met trainer Andreas Brännström sprak. "Ik weet niet eens zeker waar hij is", aldus de oefenmeester, die daarmee duidelijk lijkt te maken dat het huwelijk voorbij is. "Dat is een vraag voor Thomas (Berntsen, de sportmanager AIK, red.)", vervolgt Brännström.

AIK wil dus van Fischer af, ondanks dat hij tot het einde van dit jaar wordt gehuurd. Antwerp gaat daar volgens Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen echter niet mee akkoord. Er dient nu dus een nieuwe club te worden gevonden waaraan Fischer verhuurd kan worden, maar dat zal waarschijnlijk geen gemakkelijke opgave worden.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!