Internazionale troeft AC Milan definitief af voor spits met 'panterinstinct'

Internazionale troeft AC Milan definitief af voor spits met 'panterinstinct'

01-07-2023 12:24
5

Internazionale heeft de komst van Marcus Thuram afgerond. De 25-jarige Fransman komt transfervrij over van Borussia Mönchengladbach. 

Door zijn transfervrije status zaten tal van topclubs achter Thuram aan. De aanvaller genoot onder meer interesse van Paris Saint-Germain én AC Milan. Hij leek zelfs hard op weg naar I Rossoneri, maar de stadgenoot zit dus dwars. Bij I Nerazzurri tekent de tienvoudig international van Les Bleus een contract voor vijf seizoenen.

Wedden

Meer odds

Thuram speelde vier jaar voor Gladbach, dat hem overnam van Guingamp. De sterke aanvaller was vooral het afgelopen seizoen op dreef. In 32 officiële duels voor de Duitse club scoorde hij zestien keer en gaf hij zeven assists. Ook speelde hij met Frankrijk op het WK in Qatar. In de verloren finale tegen Argentinië gaf hij een assist.

Bij de Champions League-finalist moet Thuram een voorhoede gaan vormen met Lautaro Martínez. Edin Dzeko vertrok transfervrij naar Fenerbahçe. De Milanezen hopen Romelu Lukaku wel te behouden, maar het is nog onduidelijk of Chelsea wil meewerken.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!