'Real overweegt directe verhuur Güler, club uit subtop meldt zich in Madrid'

'Real overweegt directe verhuur Güler, club uit subtop meldt zich in Madrid'

06-07-2023 13:48
25

De kans bestaat dat Real Madrid Arda Güler direct verhuurt aan een andere club. Het Turkse toptalent krijgt eerst de kans zich te bewijzen aan trainer Carlo Ancelotti, waarna besloten wordt of het wellicht verstandiger is om eerst een seizoen ergens anders te rijpen. De eerste geïnteresseerde club heeft zich inmiddels al gemeld. 

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Güler gepresenteerd wordt bij Real Madrid, de club die de achttienjarige Fenerbahçe-speler verkiest boven FC Barcelona. Naar verluidt tekend hij donderdagavond een vijfjarig contract. 

AS meldt dat Güler zich naar alle waarschijnlijkheid op de vleugelposities zal moeten gaan richten, waar hij de concurrentiestrijd aan moet gaan met Rodrygo, Vinícius Júnior en Brahim Diaz. Op het overvolle en van kwaliteit overlopende middenveld van de Spaanse grootmacht lijkt vooralsnog geen plekje voor hem weggelegd. 

Mocht hij in de voorbereiding geen daverende indruk achterlaten, dan is een verhuur een optie. Bayer Leverkusen zou zich volgens AS al hebben gemeld voor het talent, dat ook nog aan Ajax werd gelinkt. Wellicht dat die club een voordeel heeft ten opzichte van andere mogelijke geïnteresseerden, aangezien trainer Xabi Alonso een verleden heeft bij Real Madrid. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!