RKC Waalwijk presenteert negende aanwinst van deze transferzomer

RKC Waalwijk presenteert negende aanwinst van deze transferzomer

13-07-2023 17:12
20

Godfried Roemeratoe heeft een contract voor drie jaar getekend bij RKC Waalwijk. De 23-jarige middenvelder komt over van het Israëlische Hapoel Tel Aviv.

"We zijn verheugd om Godfried Roemeratoe, gezien de belangstelling van meerdere clubs, te verwelkomen bij RKC Waalwijk." aldus Frank van Mosselveld, algemeen directeur van RKC op de clubsite. "Na het vertrek van Vurnon Anita zijn we opzoek gegaan naar een vervanger om deze positie op het middenveld dubbel bezet te houden. We kijken ernaar uit om samen met hem te werken aan onze gezamenlijke sportieve ambities."

Roemeratoe is blij met zijn transfer naar Waalwijk. "Ik ben enthousiast om deel uit te maken van RKC Waalwijk. Het is een mooie kans voor mij om verder te ontwikkelen en mijn kwaliteiten weer te tonen in de Eredivisie. Ik zal er alles aan doen om bij te dragen aan het succes van deze club."  

RKC voegt met Roemeratoe alweer de negende speler toe aan de selectie. Eerder kwamen Aaron Meijers, Jeroen Houwen, David Min, Richonell Margaret, Denilho Cleonise, Raz Meir en Ilias Takidine al naar Waalwijk. Roemeratoe speelde eerder voor FC Twente en Willem II.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - mét Rik Elfrink!