Go Ahead Eagles presenteert met 'sterke en snelle speler' zevende aanwinst

Go Ahead Eagles presenteert met 'sterke en snelle speler' zevende aanwinst

18-07-2023 11:50
21

Go Ahead Eagles heeft de zevende versterking van de zomer binnen. Dean James, vorig seizoen nog speler van FC Volendam, tekent na een succesvolle proefperiode in Deventer.

James was transfervrij, nadat zijn contract bij Volendam ruim twee weken geleden afliep. "Ik ben gretig om mezelf te bewijzen", reageert de 23-jarige linksback. "Uiteraard besef ik dat ik met Bas Kuipers een goede concurrent voor me heb, maar ik wil mezelf zoveel mogelijk laten zien en op termijn als vaste basisspeler belangrijk zijn voor de club."

Na Victor Edvardsen, Thibo Baeten, Joris Kramer, Luca Everink, Jakob Breum en Darío Serra is James de zevende zomerversterking in de Adelaarshorst. Spits Isac Lidberg is juist op weg naar FC Utrecht.

"Ondanks dat Dean er afgelopen seizoen een behoorlijke tijd uit is geweest door een blessure, heeft hij een prima indruk gemaakt in de periode dat hij nu bij ons is", aldus technisch manager Paul Bosvelt op de clubsite. "Dean is een fysiek sterke en snelle speler die zich ook in balbezit graag laat gelden."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!