'Fors Chelsea-bod nog niet genoeg: Brighton wil 115 miljoen voor Caicedo'

'Fors Chelsea-bod nog niet genoeg: Brighton wil 115 miljoen voor Caicedo'

18-07-2023 12:40 Laatste update: 12:49
35

Chelsea is er nog niet in geslaagd om Moises Caicedo los te weken bij Brighton & Hove Albion. Een tweede bod van ruim tachtig miljoen euro van The Blues is afgeslagen, meldt The Athletic dinsdag.

Het is inmiddels geen geheim meer dat Chelsea zich dolgraag wil versterken met Caicedo. De Londenaren geven niet op, maar Brighton laat de 21-jarige middenvelder niet zonder slag of stoot gaan. The Seagulls hanteren een vraagprijs van zo'n 115 miljoen euro, mede doordat hij in maart nog zijn contract verlengde tot medio 2027.

In januari bleek Brighton ook al een taaie onderhandelingspartner. Toen deed naast Chelsea ook Arsenal verwoede pogingen om hem in te lijven. Caicedo deelde zelf zijn vertrekwens op Twitter, maar kwam niet weg. Het was daarom een extra verrassing dat hij vervolgens bijtekende, maar naar verluidt zijn er wel afspraken gemaakt over een transfer. Deze zomer hoopt de Ecuadoraan alsnog de stap naar Londen te maken.

Naast Caicedo zijn Chelsea en Brighton ook in conclaaf over Levi Colwill. Manager Mauricio Pochettino wil hem een kans geven op Stamford Bridge, maar Brighton wil hem graag behouden. Het afgelopen seizoen maakte hij op huurbasis de nodige indruk.