'PSV steggelt met nummer twee van Marokkaanse competitie over transfersom'

'PSV steggelt met nummer twee van Marokkaanse competitie over transfersom'

18-07-2023 17:25
49

PSV en Wydad Casablanca AC 'steggelen' nog over de transfersom van trainer Adil Ramzi. De Marokkaanse club wil de coach van Jong PSV graag overnemen en heeft al een persoonlijk akkoord bereikt, meldt het Eindhovens Dagblad.

Zondag kondigde Ramzi zijn vertrek bij PSV al min of meer aan. ""Ik ben PSV ontzettend dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen. Dat vergeet ik mijn leven niet meer", zei hij in het ED. De oefenmeester is zelf dus ook al tot een akkoord gekomen met Wydad Casablanca, maar dat geldt niet voor PSV.

De clubs zijn het nog niet eens over de transfersom die gemoeid zal zijn bij de overgang. Bij PSV ligt de Marokkaanse coach nog één jaar vast, waardoor de Eindhovenaren een vergoeding mogen vragen. Ramzi zit dinsdag niet meer op de bank bij Jong PSV, dat dan een oefenduel zal afwerken.

Ramzi is al zeven jaar lang actief bij PSV als jeugdcoach. Hij begon als assistent van PSV O17 en wist zich uiteindelijk op te werken naar het beloftenelftal van de Eindhovenaren. Nu lonkt dus een trainersklus bij Wydad Casablanca, dat afgelopen seizoen tweede werd in Marokko.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Emile Schelvis!