Inter laat zich niet tegenhouden door kritische fans en strikt Dumfries-concurrent

Inter laat zich niet tegenhouden door kritische fans en strikt Dumfries-concurrent

19-07-2023 19:56
15

Juan Cuadrado heeft zijn controversiële transfer naar Internazionale afgerond. De 35-jarige Colombiaan komt transfervrij over van Juventus, maar in Milaan is niet iedereen daar even blij mee.

Cuadrado speelde liefst acht seizoenen voor La Vecchia Signora, waarmee hij vijf keer de Scudetto en drie keer de Coppa Italia won. Ook het afgelopen seizoen kwam hij nog tot 47 officiële duels, waarvan het merendeel als basiskracht. Juve besloot desondanks om zijn aflopende contract niet te verlengen.

Inter profiteert daarvan, maar zijn verleden in Turijn zit de fanatieke aanhang van de Nerazzurri niet lekker. Zij vroegen zelfs al een ontmoeting met Cuadrado aan, zodat hem de kernwaarden van de club kunnen worden bijgebracht. Onlangs ondervond ook Romelu Lukaku al dat de Serie A-rivalen elkaar niet heel goed liggen.

De Milanezen laten zich niet tegenhouden door de kritische geluiden. De aanvallende vleugelverdediger tekent een contract voor twee seizoenen. In het Stadio Giuseppe Meazza is hij de nieuwe concurrent van Denzel Dumfries.

Cuadrado, die 115 interlands speelde voor Colombia, kwam eerder onder meer uit voor Fiorentina en Chelsea.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Emile Schelvis!