'Hoever verlengt contract bij Wolves en gaat weer aan de slag in Championship'

'Hoever verlengt contract bij Wolves en gaat weer aan de slag in Championship'

21-07-2023 13:29 Laatste update: 15:26
22

Ki-Jana Hoever lijkt zijn contract bij Wolverhampton Wanderers tot 2026 te verlengen, wordt gemeld door Britse berichtgeving. De Nederlandse rechtsback wordt bovendien nog een seizoen verhuurd aan Stoke City in het Championship.

Hoever doorliep de jeugdopleiding van Ajax en Liverpool en kwam in 2020 bij Wolverhampton terecht. Twee jaar later nam PSV de rechtsback op huurbasis over, maar na een half jaar vertrok de Nederlander weer richting Engeland, gezien de speler niet in de plannen van trainer Ruud van Nistelrooij voorkwam. Het contract van Hoever liep aanvankelijk tot 2025 door bij de Wolves, maar wordt nu met een jaar verlengd.

De in Amsterdam geboren Hoever kwam het afgelopen halfjaar voor Stoke City uit in het Championship en zal dat komend seizoen wederom doen. Hoever kwam het afgelopen seizoen tot vijftien competitieduels in de tweede competitie van Engeland en was daarin vier keer trefzeker. Hoever lijkt nog niet zijn kans bij Wolves te kunnen pakken, wel speelde de rechtsback al twintig wedstrijden voor de club in de Premier League

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Emile Schelvis!