Fabrizio Romano: Ajax geeft gas voor Spertsyan en doet miljoenenbod

Fabrizio Romano: Ajax geeft gas voor Spertsyan en doet miljoenenbod

22-07-2023 16:20 Laatste update: 16:29
140

Ajax schakelt naar de hoogste versnelling voor Eduard Spertsyan. FK Krasnodar heeft een bod van ruim tien miljoen euro ontvangen uit Amsterdam, meldt Fabrizio Romano.

Ajax is bereid 8,5 miljoen euro te betalen. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen tot 10,5 miljoen. Ook is Krasnodar een doorverkoop van tien procent in het vooruitzicht gesteld. De gesprekken lopen, maar Krasnodar heeft volgens Romano nog geen beslissing genomen over het bod.

Wedden

Meer odds

De 23-jarige Spertsyan staat al geruime tijd op de lijst bij Ajax, maar een transfer leek ver weg door Russische berichten over een verhoogde vraagprijs van vijftien miljoen euro. Nu lijkt technisch directeur Sven Mislintat toch zijn kans schoon te zien.

Ook Manchester City, Newcastle United, Internazionale, AC Milan, Fiorentina, Sassuolo, SC Freiburg, Borussia Mönchengladbach en Olympique Marseille zijn gelinkt aan Spertsyan. De assistkoning van de Russische competitie staat nog drie jaar onder contract bij Krasnodar. Hij kan op meerdere posities op het middenveld én op de vleugels uit de voeten.

Vorig seizoen tekende Spertsyan voor veertien goals en veertien assists in 41 wedstrijden voor Krasnodar. Met Branco van den Boomen en Benjamin Tahirovic haalde Ajax al twee middenvelders naar de Johan Cruijff Arena.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!