Enrique niet helemaal tevreden en wil meer versterking bij Paris Saint-Germain

Enrique niet helemaal tevreden en wil meer versterking bij Paris Saint-Germain

23-07-2023 22:13 Laatste update: 22:13
19

Luis Enrique wil graag meer versterkingen bij Paris Saint-Germain. Dat vertelt de oefenmeester van de Franse topclub op de persconferentie tijdens het trainingskamp in Japan.

PSG is ter voorbereiding op het nieuwe seizoen op tournee in het Aziatische land. Eerder kwamen Milian Skriniar, Manuel Ugarde, Lucas Hernández, Cher Ndour, Kang-In Lee en Xavi Simons al naar de topclub uit de Ligue 1. Simons werd direct weer verhuurd aan RB Leipzig. "Na twee weken trainen is mijn eerste indruk heel goed", aldus Luis Enrique. "Niet alleen omdat de faciliteiten zo goed zijn, maar ook vanwege de kwaliteit van de spelers. Toch moet deze selectie nog verder versterkt worden."

Onder meer Lionel Messi, Sergio Ramos en El Chadaille Bitshiabu vertrokken uit Parijs. Ook is de kans groot dat Kylian Mbappé komend seizoen niet meer te bewonderen is in het PSG-shirt. "Er moeten inderdaad ook nog spelers vertrekken", vervolgt Luis Enrique, die daarmee doelt op onder anderen Julian Draxler, Georginio Wijnaldum en Leandro Paredes. 

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!