'Napoli zwicht zelfs niet voor 130 miljoen: Saudisch bod afgeslagen'

'Napoli zwicht zelfs niet voor 130 miljoen: Saudisch bod afgeslagen'

30-07-2023 13:54
26

Napoli heeft een bod van 130 miljoen euro op Victor Osimhen afgeslagen, meldt Il Mattino. Al Hilal is bereid om diep in de buidel te tasten voor de 24-jarige spits.

Voorlopig peinst de Italiaans kampioen niet over een vertrek van Osimhen. Voorzitter Aurelio De Laurentiis weigert zelfs in gesprek te gaan. Volgens Il Mattino wil Napoli deze zomer pas nadenken over een vertrek van Osimhen als er tweehonderd miljoen euro op tafel wordt gelegd. Of wellicht net iets minder, klinkt het. Het is de vraag of de Saudische club zover wil gaan.

De Napolitanen doen ondertussen pogingen om het contract van de Nigeriaanse ster te verlengen. Daarin zou dan een transferclausule van 160 miljoen euro opgenomen worden, die vanaf volgend jaar geldig is. Osimhen was één van de revalaties tijdens het droomseizoen van I Partenopei, dat voor het eerst sinds 1990 de Scudetto won. Met 26 goals in 32 wedstrijden werd de spits tevens topscorer van de Serie A.

Overigens lijkt Osimhen op dit punt in zijn carrière zelf ook weinig trek te hebben in een avontuur in Saudi-Arabië. Hij werd eerder onder meer in verband gebracht met Paris Saint-Germain.