Feyenoord stalt 'doelman met ervaring' (21) bij De Graafschap: 'Buitenkans'

Feyenoord stalt 'doelman met ervaring' (21) bij De Graafschap: 'Buitenkans'

01-08-2023 11:03
53

Feyenoord stalt Thijs Jansen weer in de Keuken Kampioen Divisie. De 21-jarige doelman gaat het komende seizoen ervaring opdoen bij De Graafschap.

Na het vertrek van Hidde Jurjus naar FC Groningen leek Mees Bakker de eerste doelman te worden, maar trainer Jan Vreman krijgt een week voor de seizoenstart ook de beschikking over Jansen. De talentvolle keeper van Feyenoord wordt tot het einde van het seizoen verhuurd door Feyenoord.

"Wij wilden heel graag voor het einde van de transferperiode nog een volwaardige concurrent aan onze goede keepers toevoegen", verklaart technisch directeur Peter Bijvelds. "Het moest dan wel een buitenkans zijn en een doelman met ervaring. Ik ben enorm blij dat Thijs ons komt versterken en ik wil Feyenoord bedanken voor de zeer bereidwillige samenwerking."

"Ik ben erg blij om op De Vijverberg te zijn", reageert Jansen, die vorig seizoen 34 wedstrijden keepte voor TOP Oss en nog twee jaar onder contract staat bij Feyenoord. "Ik kijk ontzettend uit naar het komende seizoen. Ik ga er alles aan doen om als eerste doelman tussen de palen in dit prachtige stadion te zijn."