'Ajax legt bod van 23 miljoen euro neer: Zagreb blijft voet bij stuk houden'

'Ajax legt bod van 23 miljoen euro neer: Zagreb blijft voet bij stuk houden'

03-08-2023 17:37 Laatste update: 17:39
202

Ajax zou in Kroatië een derde bod hebben gedaan op Josip Sutalo. Technisch directeur Sven Mislintat werd eerder al gespot bij het stadion van Dinamo Zagreb, maar de Duitser zou in die onderhandelingen een bod van 23 miljoen euro op tafel hebben gelegd.

Volgens TuttoMercato gaat het bij dit aanbod om een vaste transfersom van negentien miljoen euro, met vier miljoen aan bonussen. Het lijkt er echter op dat er met Dinamo Zagreb weinig te onderhandelen valt. De Kroaten bleven bij de eerste twee biedingen vasthouden aan de vraagprijs van 25 miljoen euro en ook bij de derde aanbieding van Ajax wijst de clubleiding van Zagreb naar dat bedrag.

Ajax wist zich donderdag al officieel te versterken met Diant Ramaj en ook de komst van Carlos Borges lijkt een kwestie van tijd. Wat betreft Sutalo lijkt het erop dat Dinamo Zagreb de deal blijft vertragen. De Kroaten spelen tot 15 augustus voorrondes voor de groepsfase van de Champions League en daar wil de club Sutalo graag bij gebruiken. Feyenoord heeft hetzelfde probleem met de transfer van Luka Ivanusec.