Kane met vier doelpunten opnieuw goud waard voor Tottenham Hotspur

06-08-2023 23:56
15

Harry Kane heeft opnieuw laten zien wat hij in huis heeft. De spits van Tottenham Hotspur besliste het oefenduel met Shakhtar Donetsk met maar liefst vier doelpunten.

Het was het eerste duel van de Premier League-topclub onder trainer Ange Postecoglou. Kane opende de score via een penalty in het Tottenham Hotspur Stadium, waarna Kevin Kelsey zijn Shakhtar in de laatste minuut van de eerste helft op gelijke hoogte zette.

In de tweede helft kwam Tottenham, met name Kane, op stoom. In minuut 50, 55 én 79 besliste de Engelse aanvaller de wedstrijd. Na zijn laatste goal gunde Postecoglou hem een publiekswissel. Kane zijn vervanger, Dane Scarlett, vergrootte de voorsprong in de extra tijd, waarna het duel eindigde in 5-1.

Het is vooralsnog de grote vraag of Kane bij een volgend duel van The Spurs weer in het witte shirt te bewonderen is. De spits wordt momenteel in verband gebracht met een transfer naar Bayern München, die naar verluidt bereid is om honderd miljoen euro over te maken naar de Londense club.